#

У Бучі будують сучасний спортивний комплекс

28.04.2021 15:05
У Бучі будують сучасний спортивний комплекс
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що у місті Буча наразі триває будівництво спортивного комплексу, який розрахований на 570 відвідувачів вдень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Київська обласна державна адміністрація" у Faсebook.

На брифінгу було сказано, що будівництво академії спорту в Бучі стане для новоствореної громади потужним і багатофункціональним об'єктом інфраструктури. Він буде використовуватися для проведення занять із різних видів спорту.

Зауважується, що реалізація цього проєкту є дуже важливою, бо в навколишніх селах немає оптимальної спортивної бази, де можна було проводити тренування, а також організовувати спортивно-масові заходи

За словами Андрія Лісовика, будівництво академії спорту розв'яже ці проблеми. Він зазначив, що комплекс буде облаштовано пандусами та відповідними санвузлами, а надвірні прорізи матимуть необхідні параметри, і це все це дозволить проводити в Бучі різні спортивні заходи та змагання серед осіб з інвалідністю.

На кінець він сказав, що заклад буде розраховано на 570 відвідувачів вдень. Роботу академії будуть забезпечувати тренери та обслуговуючий персонал.

Нагадаємо, що 26 квітня суд Київської області заборонив Бучанській міськраді вчиняти будь-які дії щодо розпорядження ділянкою Ірпінської міської лікарні, яка знаходиться у місті Буча.

Читати "Моя Київщина" у Facebook