#

У Бучі начальник виправної колонії побив прокурора

29.04.2020 14:00
У Бучі начальник виправної колонії побив прокурора
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що  перед судом постане начальник Бучанської виправної колонії за перешкоджання прокурору у виконанні службових обов’язків

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу прокуратури Київської області.

Встановлено, що в січні 2020 року прокурором здійснювалась перевірка державної установи "Бучанська виправна колонія №85" з питань дотримання законодавства про працю, в ході якої встановлено факти чисельних порушень з боку керівництва установи.

Маючи на меті уникнути притягнення до відповідальності, начальником виправної колонії вжито заходів щодо перешкоджання виконанню службових обов’язків прокурором, а в подальшому застосовано до нього фізичну силу та спричинено тілесні ушкодження. Однак, незважаючи на ці обставини, завдяки професійним діям потерпілого – прокурора, вжито вичерпних заходів для збору доказів на підтвердження виявлених перевіркою порушень.

На даний час обвинувальний акт відносно начальника Державної установи "Бучанська виправна колонія №85" за ч. 2 ст. 343 та ч. 2 ст. 345 КК України скеровано до суду для розгляду по суті.

За вказані кримінальні правопорушення обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 5 років.

Також нагадаємо, що прокуратура області знайшла порушення в закупівлі робіт із реконструкції школи в селі Крюківщина Києво-Святошинського району вартістю понад 115 млн грн.

Читати "Моя Київщина" у Telegram