#

У Бучі планують відкрити сучасне реабілітаційне відділення (ВІДЕО)

02.03.2024 10:33
У Бучі планують відкрити сучасне реабілітаційне відділення (ВІДЕО)
Скріншот відео

У Бучанському консультативно-діагностичному центрі планують відкрити сучасне амбулаторне реабілітаційне відділення за підтримки Програми розвитку ООН в Україні 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Бучанської міської ради.

У відділенні планують надавати послуги з лікування хворих різних вікових груп з наслідками інсультів, травм, ортопедичних, неврологічних захворювань, оперативних втручань, які потребують комплексу відновних заходів, а також — ветеранів війни.

1 березня до Бучі з моніторинговим візитом завітали представники ПРООН, щоб на власні очі побачити, як ідуть роботи зі створення нового відділення.

Крім того, спільно з Бучанським міським головою Анатолієм Федоруком, начальницею  відділу економічного розвитку та інвестицій Тетяною Ліпінською, начальницею відділу охорони здоровʼя Ларисою Матюшенко та головним лікарем БКДЦ Любомиром Бучинським представники делегації обговорили можливі шляхи подальшої співпраці та участі у проєктах, які вже активно розвиваються у громаді.

Нагадаємо, що Бучанський консультативно-діагностичний центр разом із Київським обласним центром крові 7 березня проведе День донора.


Читати "Моя Київщина" у Telegram