#

Правоохоронці спіймали у Бучі шістьох нелегалів (ФОТО)

01.08.2021 10:25
Правоохоронці спіймали у Бучі шістьох нелегалів (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

На Київщині у період з 29 по 30 липня працівники поліції Київщини проводили профілактичні заходи з метою протидії нелегальній міграції

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Національну поліцію Київської області

Працівники управління міграційної поліції ГУНП в Київській області спільно з відділом захисту інтересів суспільства і держави ГУНП в Київській області, працівниками управління міграційного контролю ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області, а також за участі ГУ Держпраці у Київській області здійснювали перевірки підприємств у Бучанському та Броварському районах.

За результатами перевірки у місті Буча виявлено 6 іноземців, а у селищі Калинівка – 4 без відповідних документів та з порушенням міграційного законодавства. 5 з них – громадяни Індії, 3 – Пакистану, 2 – Бангладеш.

Іноземців доставлено до міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області, де щодо них були складені адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 203 КУпАП (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України). Відносно 1 іноземного громадянина прийнято рішення про депортацію за межі України.

Наразі працівники управління міграційної поліції Київщини продовжують заходи щодо профілактики порушень законодавства України в міграційній сфері.

Нагадаємо, що відповідно до Плану проведення заходів державного фінансового контролю Північного офісу Держаудитслужби на ІІІ квартал 2021 року працівники апарату офісу розпочали ревізію фінансово-господарської діяльності у Головному управлінні статистики у Київській області.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: