#

У Бучі родини військових отримали нові квартири

25.09.2022 11:50
У Бучі родини військових отримали нові квартири
Фото з місця події

У місті Буча 52 родини військових відтепер мають нові квартири в житловому комплексі "Сонячна оселя"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської ОДА.

Участь в урочистих заходах взяв голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба., який зауважив:

Ключі від квартири – це найменша подяка за захист Держави та власну жертовність. Я переконаний, що така підтримка – це тільки початок. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб усі, хто потребує житло, якнайшвидше оселилися в нових домівках. Підтримуємо один одного.

Нові оселі передали родинам ветеранів АТО/ООС, воїнам-інтернаціоналістам та бійцю, який отримав інвалідність під час військової служби. Серед новоселів – рідні трьох воїнів, які загинули в повномасштабній війні росії проти України.

Дані квартири закупили в межах "Місцевої Програми забезпечення житлом учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей, а також учасників бойових дій на території інших країн та членів їхніх сімей на 2016-2022 роки".

Черговість отримання житла визначена "Порядком надання житла учасникам АТО та членам їхніх сімей, а також учасникам бойових дій та членам їхніх сімей".

Нагадаємо, що у Бучі водій, якого спинили за правопорушення, збрехав, що представник добровольчого формування територіальних громад вимагав у нього хабар.



Читати "Моя Київщина" у Facebook