#

У Бучі стартує тренінг із основ волонтерської діяльності (ФОТО)

21.06.2022 18:31
У Бучі стартує тренінг із основ волонтерської діяльності (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Бучанська міська рада спільно з Товариством Червоного Хреста України розпочинає проєкт із підготовки волонтерів "Безпечніша поведінка та підвищення обізнаності про ризики мін" 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Бучанська міська рада" у Facebook.

Зазначимо, що два місяці тому у звільненій Бучі вже проводили перший безпековий тренінг, але цей проєкт має на меті підготувати саме волонтерів-інструкторів, які будуть працювати у межах усієї громади.

Тренінг буде тривати з 28 до 30 червня, із 10:00 до 16:00 в місті Буча, вулиця Вишнева, 1 (Бучанська Українська гімназія).

Проєкт полягає у проведенні 3-х денного тренінгу, на якому майбутні волонтери опанують вміння та навики, пов'язані із поведінкою при обстрілах та мінною безпекою, практичні вправи будуть обов'язково.

Напрямок волонтерства: проведення презентацій, інформаційних заходів, бесід про ризики мін і вибухонебезпечних залишків війни для місцевого населення

Бажані вимоги до майбутніх волонтерів:

  • досвід роботи з аудиторією, комунікативні навички;
  • можливість приділяти увагу проекту 2-3 рази на тиждень;
  • вік -18-55 років;
  • бажання допомагати;
  • нейтральність, неупередженість.

Для подачі заявки потрібно заповнити гугл-форму.

Нагадаємо, що знаменитий американський кіноактор, режисер і посол доброї волі ООН Бен Стіллер, який відвідав Ірпінь, записав відеозвернення на фоні зруйнованого будинку.


Читати "Моя Київщина" у Telegram