#

У Бучі та Ірпені почав працювати сервіс кур’єрської доставки Glovo (ФОТО)

06.08.2020 16:50
У Бучі та Ірпені почав працювати сервіс кур’єрської доставки Glovo (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що жителі Бучі та Ірпеня тепер мають можливість користуватися послугами швидкої кур’єрської доставки Glovo

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресофіс компанії Glovo в Україні.

Зона покриття доставки в Ірпені із заходу до сходу простягається від вулиці Київської до Гостомельського шосе, а на півдні обмежена вулицею Достоєвського. Північна частина Ірпеня межує із зоною доставки у Бучі, де до покриття сервісу увійшла практично вся територія міста. В обох містах сервіс Glovo доставлятиме з 10:00 до 23:00.

У повідомлення розповідається, що з сервісом Glovo мешканці міст отримують ряд можливостей з доставки необхідних продуктів чи товарів, страв, медикаментів, будь-чого. Мережа партнерів сервісу постійно зростає і на сьогодні включає ресторани та кафе, мережеві супермаркети, аптеки, магазини товарів здоров’я і краси, книгарні та квіткові бутіки. Головний інтерфейс додатку Glovo має 5 бабблів, які характеризують основні послуги для замовлень: "Ресторани" , "Супермаркети", "Здоров’я та краса", "Експрес-кур’єр" та "Що завгодно". Зорієнтуватися у закладах допоможе опція фільтрів, що дозволяє відсортувати ресторани та магазини за типом, вподобаннями користувачів сервісу, вартістю доставки та розташуванням. Вартість доставки у бабблі "Ресторани" становить 40 грн, у "Супермаркети" 60 грн, у "Здоров’я та краса" варіюється від 30 до 60 грн залежно від закладу. Про спеціальні пропозиції від партнерів сервісу та знижки на доставку користувачі можуть дізнатися у сповіщеннях додатку, а також на сторінці сервісу в Instagram.

Для випадків, коли у бабблах немає потрібного продукту чи товару, користувачі можуть скористатися бабблом "Що завгодно". У ньому потрібно додати фото потрібного товару або вказати у текстовому полі назву, а кур’єр придбає та доставить його впродовж години. З бабблом "Експрес-кур’єр" просто передати будь-який предмет з точки А в точку Б у межах покриття сервісу. Розміри об’єкту замовлення не повинні перевищувати параметри фірмового кур’єрського рюкзака 40х40х30 см та вагу 9 кг. У бабблах "Що завгодно" та "Експрес-кур’єр" вартість доставки вираховується автоматично залежно від відстані, яку подолає кур’єр.

Щоб розпочати користуватися сервісом Glovo необхідно завантажити додаток з App Store або Google Play на свій смартфон, створити обліковий запис, обрати спосіб оплати та визначитися із замовленням. Користувачами додатку Glovo можуть стати лише повнолітні особи. Під час оформлення замовлення обов’язково потрібно перевірити геолокацію та спосіб оплати. У разі виникнення запитань щодо замовлення, у додатку є можливість зв’язатися із службою підтримки.

Нагадаємо, що 6 серпня в місті Обухів сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинув водій.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: