#

У Бучі відбувся Кубок України з рукопашного бою

29.03.2024 12:03
У Бучі відбувся Кубок України з рукопашного бою
Фото з місця події

У Бучі пройшов Кубок України з рукопашного бою на честь полеглих спецпризначенців Головного управління розвідки Міністерства оборони України 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Комітету молоді та спорту Верховної Ради України. 

За нагороди Кубка України з рукопашного бою, присвяченого пам’яті полеглих спецпризначенців Головного управління розвідки Міністерства оборони України змагалися 200 спортсменів з 15 регіонів країни.

У загальному заліку легкого контакту перші три місця посіли команди Чернігівської області – перше місце, Дніпропетровської області – друге місце та міста Києва – третє місце.

У загальному заліку дозованого контакту перші три місця вибороли представники Чернівецької області – перше місце, міста Києва – друге місце та Дніпропетровської області – третє місце.

Захисникам, які віддали своє життя за світле майбутнє України, була присвячена хвилина мовчання. Дякуємо Збройним Силам України за можливість провести Кубок України з рукопашного бою та вшанувати пам’ять загиблих воїнів

-зазначили у профільному Комітеті.

Нагадаємо, що в Ірпені провели турнір з мініфутболу приурочений до дня визволення міста від окупації.


Читати "Моя Київщина" у Facebook