#

У Бучі викрили факт жорстокого поводження з тваринами: їх морили голодом (ФОТО)

30.10.2022 10:30
У Бучі викрили факт жорстокого поводження з тваринами: їх морили голодом (ФОТО)
Фото з місця події

Поліція Київщини викрила факт жорстокого поводження з тваринами у Бучі, частина з них загинула

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Нацполіції.

Днями до правоохоронців звернулося подружжя та повідомило, що їх родич не піклується про породистих тварин, яких розводила їхня донька. Поліцейські вирушили до місця утримання чотирилапих та виявили собак порід американський стаффордширський тер’єр та американський буллі з ознаками знущання.  

Також правоохоронці знайшли трупи щенят породи американського стаффордширського тер’єра та американського буллі. Ще 12 собак перебували у важкому стані від голоду та зневоднення. Тварин вилучили та передали зоозахисникам. Щодо  власника вже розпочато досудове розслідування.

Як встановили правоохоронці, розплідник створила 28-річна жителька Бучі. Під час окупації вона загинула, а її справою став займатися 27-річний чоловік. Він оформив всі документи розплідника на себе, згодом занедбав тварин , але продовжував торгівлю цуценятами. 

За фактом жорстокого поводження із псами [ ч. 1 ст. 299 ККУ] слідчі Бучанського райуправління поліції розпочали досудове розслідування. Зловмиснику загрожує до 3 років позбавлення волі з конфіскацією тварин.

Нагадаємо, що у Бучі поліцейські витягли з трьохметрового колодязя домашнього пса, який ледь там не загинув.

На зображенні може бути: собака

На зображенні може бути: у приміщенні

Читати "Моя Київщина" у Telegram