#

У Бучі врятували життя старенької (ФОТО)

20.02.2021 10:30
У Бучі врятували життя старенької (ФОТО)
Фото з місця події

На спецлінію поліції "102" зателефонувала стурбована жителька міста Буча та повідомила, що її 66- річна сестра вже майже добу не виходить на телефонний зв'язок та не відчиняє двері квартири

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

Жінка була впевнена, що сестра вдома, адже вона через стан здоров’я вкрай рідко виходить на вулицю.

За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група Бучанського районного управління поліції. Поліцейські оглянули прилеглу територію та, оскільки пенсіонерка проживає на першому поверсі, заглянули у вікно її квартири. Правоохоронці побачили, що жінка лежить на підлозі.

Не зволікаючи ні хвилини поліцейські викликали швидку допомогу та працівників ДСНС. Однак побачивши ледь помітні рухи жінки, правоохоронці прийняли рішення негайно рятувати пенсіонерку. Отримавши згоду від сестри, поліцейські розбили вітрове скло та зайшли до приміщення квартири, де і знаходилася на підлозі бідолашна.

Пенсіонерка пояснила, що добу тому вона впала та не змогла самостійно підвестися, тому протягом доби лежала на підлозі. Медики надали жінці невідкладну допомогу та госпіталізували до медичного закладу.

Також нагадаємо, що за три роки тренувань Варвара Назіна з села Мироцьке Бучанського району стала чотириразовою чемпіонкою України, чемпіонкою міста Києва і Київської області, міста Харкова та Харківської області.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: