#

У Бучі запрацює відновлений центр підтримки підприємців Дія.Бізнес

23.09.2022 18:40
У Бучі запрацює відновлений центр підтримки підприємців Дія.Бізнес
Фото з місця подій

Незабаром, 29 вересня, об 11:00 у Бучі відбудеться відкриття відновленого центру Дія.Бізнес. для підтримки українських підприємців

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресофіс Міністерства цифрової трансформації України.

У перші місяці війни Центр Дія.Бізнес у Бучі працював в онлайн-форматі, адже 280 квадратних метрів простору, як і весь житловий квартал Continent, були захоплені військовими рф та зазнали пошкоджень.

Центр Дія.Бізнес перезапустили за ініціативи Міністерства цифрової трансформації України та за підтримки компаній Visa й Caparol. У відомстві повідомили:

Наразі центр відновлено, і це – потужний сигнал для країни, міжнародних партнерів, жителів та підприємців Бучі, які повертаються додому.

Також нагадують, що на просторах Дія.Бізнес українці можуть отримати безоплатні консультації, відвідати освітні події для підприємців, орендувати зали для подій, протестувати свій продукт у спеціальній pop-up-локації. Після широкомасштабного вторгнення такі центри стали ще й ініціаторами відновлення бізнесу, менторами в релокації та налаштуванні експортної діяльності.

Нагадаємо, що звання "Почесний громадянин міста Буча" присвоїли кільком захисникам громади посмертно.

Читати "Моя Київщина" у Facebook