#

У Бучі запустили перший в області центр підтримки підприємців "Дія. Бізнес" (ФОТО)

10.12.2021 19:00
У Бучі запустили перший в області центр підтримки підприємців "Дія. Бізнес" (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 10 грудня, у місті Буча відбулося відкриття першого на Київщині центру підтримки підприємців "Дія. Бізнес"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

Проєкт реалізували спільно Міністерство цифрової трансформації та соціально відповідальний бізнес. У центрі безкоштовно будуть надаватися фахові консультації щодо систематизації бізнес-процесів, фінансового менеджменту, маркетингу, продажів тощо.

На відкритті були присутні очільник Київської ОДА Василь Володін, а також топові експерти сфер бізнесу та диджіталізації. Василь Володін зазначив:

Переконаний, що відкриття центру "Дія. Бізнес" тільки пришвидшить вдосконалення нашої економічної сфери. Це буде простір, де наші підприємці зможуть отримати кваліфіковані поради, обмінятись досвідом, відкривати для себе нові тренди, тестувати продукцію, знаходити нові ринки збуту та багато іншого.

Очільник області сподівається, що такі сучасні бізнес-локації відкриються і в інших містах Київщини, бо цей досвід буде корисним для усіх територій.

Голова КОДА додав, що розвиток економіки пристоличного регіону є пріоритетом і для цього докладається багато зусиль. Василь Володін деталізував:

Зокрема на Київщині для залучення інвестицій діє Агенція регіонального розвитку, а для створення сприятливих бізнесових умов фахівці облдержадміністрації розробили проєкт Комплексної програми "Конкурентоспроможна Київщина" на 2022-2024 роки.

Нагадаємо, що місто Буча стало фіналістом головної туристичної премії України "Ukraine Tourism Awards 2021".



Читати "Моя Київщина" у Facebook