#

У Бучі завершився турнір з міні-футболу "Кубок Незламності "Міста-Герої України" (ФОТО)

03.04.2023 08:30
У Бучі завершився турнір з міні-футболу "Кубок Незламності "Міста-Герої України" (ФОТО)
Фото з місця події

У бучанській Академії спорту завершився "Кубок Незламності "Міста-Герої України" з міні-футболу серед дитячих команд, присвячений річниці звільнення Півночі України від російських загарбників

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"на спільноту "Управління молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації" у Facebook.

Нагадаємо, учасниками першого футбольного турніру за кубок незламності стали дитячі команди 2011-2012 років народження з Міст-Героїв України: Бучі, Ірпеня, Гостомеля, Миколаєва, Охтирки, Херсона, Чернігова та Харкова.

Ініціаторами спортивного заходу стали група народних депутатів від "Слуги народу" - Олександр Горобець (95 округ, Києво-Святошинський район та Приірпіння), Микола Задорожній (162 округ, Сумська область),  Олег Семінський (205 округ (м.Чернігів), Павло Павліш (182 округ, Херсонська область) та Олександр Пасічний (127 округ, Миколаївська область), який очолює Миколаївську обласну асоціацію футболу.

У проведенні пілотних змагань посприяло управління молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації за участю сектору культури молоді та спорту Бучанської районної державної (військової) адміністрації.

Як зазначив народний депутат України Олександр Горобець, ідея проведення першого "Кубку незламності Міст-Героїв України" з міні-футболу була підтримана колегами-мажоритарниками з Міст-Героїв.

Народний депутат України Олександр Горобець розповів:

Ми вирішили, що буде добре і символічно зробити таке дитяче спортивне свято саме в Бучі. Нас у цьому питанні підтримав міський голова Бучі Анатолій Федорук та представники Київської обласної військової адміністрації. Дякую компаніям-понсорам, які долучились до фінансування даного заходу, зокрема керівництву Київської обласної військової адміністрації.

Чемпіонами-героями стали всі команди-часники, які за результатами турніру отримали кубки, статуетки, медалі, дипломи та солодкі призи. Перемогу здобула команда з Миколаєва, куди і поїхав перший кубок.

Нагороди учасникам вручили міський голова Анатолій Федорук, народні депутати, начальник управління молоді і спорту КОВА Сергій Тимофєєв.

Нагадаємо, що у суботу, 1 квітня, у бучанській Академії спорту розпочався "Кубок Незламності "Міста-Герої України" з міні-футболу серед дитячих команд, присвячений річниці звільнення Півночі України від російських загарбників.


Читати "Моя Київщина" у Facebook