#

У Бузовій на Бучанщині відновлюють багатоповерхівку

07.12.2023 18:30
У Бузовій на Бучанщині відновлюють багатоповерхівку
Фото з місця події

У селі Бузова Бучанського району за адресою вул. Центральна, 17А відновлюють один із багатоквартирних будинків, який був значно пошкоджений у результаті військової агресії росії

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис телеграм-каналу Гостомельської селищної військової адміністрації. 

Капітальний ремонт двосекційного житлового об’єкта активно триває. Уже здійснили підготовчі роботи та демонтували пошкоджені частини. Наразі виконуються фасадні та покрівельні роботи, ⁠оздоблення й опорядження внутрішніх житлових приміщень.

У чотириповерховому будинку, що містить 51 квартиру, передбачено відновити й утеплити пошкоджені ділянки стін, парапетних панелей, горища, покрівлі та фасаду. Буде проведене опорядження пошкоджених квартир та місць загального користування. Замінять пошкоджені вікна та двері. Відновлять зруйновані ділянки вентиляційних каналів, інженерних мереж електропостачання, освітлення, газопостачання, водопостачання, опалення та каналізації, встановлять відповідні санітарно-технічні прилади й котел.

Нагадаємо, що скандальна ексголова Києво-Святошинської райради Мирослава Смірнова очолила контрольну комісію щодо банкрутства "Київміськбуду"

Читати "Моя Київщина" у Telegram