#

У Боярській громаді запрацювала телефонна лінія психологічної допомоги

12.08.2021 17:45
У Боярській громаді запрацювала телефонна лінія психологічної допомоги
Фото з мережі Інтернет

У Боярській міській раді запрацювала телефонна лінія безкоштовної психологічної допомоги, яка покликана послабити психологічні наслідки пандемії COVID-19 у дітей та дорослих

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на пресслужбу U-LEAD з Європою.

На лінії працюють психологи-волонтери. Ця телефонна лінія є частиною проєкту "Корисна розмальовка", що реалізується у громаді за підтримки Програми "U-LEAD з Європою".

Наразі розмальовка "Шлях героїв" вже надрукована. Наразі команда проєкту працює із волонтерами від шкіл, які розповсюджуватимуть розмальовки в навчальних закладах Боярської громади. Також, триває дослідження в контрольній групі на психоемоційний стан  та рівень поінформованості дітей щодо COVID-19 до та після занять.

Команда працювала із психологами з питань особливостей надання психологічної допомоги клієнтам у постковідному стані. Розробили такі методичні матеріали:

  • Інструкція для психологів в роботі лінії психологічної підтримки.
  • Заняття для дітей 6-10 років з розмальовкою "Шлях героїв".
  • Інструкція для педагогів з використання розмальовки.
  • Психологічні поради батькам по роботі з дітьми під час пандемії. 

Громадська організація "Центр розвитку громад" отримала фінансову підтримку проєкту "Корисна розмальовка", який виграв у конкурсі проєктів серед територіальних громад України "Волонтерство в громаді" від Програми "U-LEAD з Європою".

Також нагадаємо, що нещодавно у Боярці відбувся Перший етап Всеукраїнської спартакіади серед команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Фастівського району.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: