#

У Чайках планують побудувати школу за 288,66 млн гривень

08.06.2021 20:47
У Чайках планують побудувати школу за 288,66 млн гривень
Фото з мережі інтернет

Стало відомо, що на замовлення Борщагівської сільради до кінця 2023 року в селі Чайки по вул. Коцюбинського повинні побудувати школу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "КиевVласть".

Борщагівська сільська рада уклала договір на будівництво загальноосвітньої школи I-III ступенів з ПрАТ "БКБМ". Навчальний заклад знаходитиметься по вулиці Коцюбинського в селі Чайки, і ціна договору склала 288,66 млн гривень.

Згідно з документами на електронній системі державних закупівель ProZorro, до кінця грудня 2023 року ПрАТ "БКБМ" повинно підготувати територію для будівництва, провести загальнобудівельні роботи, облаштувати котельню та об'єкти енергетичного господарства, провести водопровід, каналізацію, теплові мережі, системи газопостачання, пожежогасіння, влаштувати тротуари, стадіон зі спортивними майданчиками та біговою доріжкою, озеленити та огородити територію школи, а також встановити зовнішнє освітлення.

Також у повідомленні сказано, що кошти на розробку проєктно-кошторисної документації на будівництво школи у селі Чайки замовляли в мину році. Відповідний договір на 1,48 млн гривень було укладено шостого березня 2020 року між Петропавлівсько-Борщагівською сільською радою та ТОВ "УкрНДІагропроект". Розробити документацію підрядник повинен був до 18 червня 2020 рок. Проте станом на 8 червня 2021 року звіт про виконання договору в системі ProZorro не опублікований.

Нагадаємо, що у межах президентської програми в селі Вовчків Вишгородського району капітально відремонтують школу за майже 12 млн грн відремонтують.

Читати "Моя Київщина" у Telegram