#

У Чайках поліцейські не пускають законного орендаря до оселі (ФОТО, ВІДЕО)

02.02.2021 10:20
У Чайках поліцейські не пускають законного орендаря до оселі (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з мережі інтернет

У селі Чайка поліцейські у супроводі озброєних силовиків буквально викинули з котеджу законного орендаря, попри наявність у того всіх необхідних документів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "СТОПКОР".

Представник ТОВ "Кредитні ініціативи" розповів, що поліція створила перешкоди для орендаря в можливості наблизитися до будинку.

Стоять працівники поліції, ввечері близько 23 години. Орендар хоче увійти у будинок навіть для того, аби тільки забрати речі, але йому перешкоджають підійти до будинку — і не будь-хто, а саме представники поліції. Один із яких конкретно зазначає, що можливість йому не надається на підставі усного наказу, виданого начальником, – зазначив він.

У свою чергу начальник Чайківського відділу поліції Олександр Сака заявив, що всі коментарі надаватимуть винятково у пресцентрі, а сам він начебто не уповноважений давати коментарі, оскільки ведеться досудове розслідування і це є таємницею слідства.

Проте на цьому справа не закінчилась, адже був спрямований запит до головного управління поліції Київської області, прокуратури, ДБР та інших органів. Проте коментар надали лише у Києво-Святошинській місцевій прокуратурі.

Є питання до державного реєстратора. Згідно з матеріалами справи. Адже у цьому випадку повинні були провести певні процедури. То оцінка майна у зв'язку з тим, що державний реєстратор зареєстрував право власності, – повідомив прокурор Києво-Святошинської місцевої прокуратури Василь Гаврилець.

Керівник Києво-Святошинського відділу поліції Андрій Ткач заявив, що в діях своїх колег з виселення орендаря не вбачає порушень. Але коментувати детально відмовився.

Нагадаємо, що інспектори патрульної поліції помітили у селі Михайлівка-Рубежівка підозрілого чоловіка, який виявився злочинцем у розшуку

 



Читати "Моя Київщина" у Facebook