#

У центрі Броварів покинутий дитсадок перетворився на наркопритон, – соцмережі (ФОТО)

05.04.2021 08:40
У центрі Броварів покинутий дитсадок перетворився на наркопритон, –  соцмережі (ФОТО)
Фото з місця події

У соцмережах розповіли, що у 100 метрах від броварської мерії стоїть напівзруйнована будівля дитячого садка, що не функціонує вже протягом 20 років

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Бровари" у Facebook.

Місцевий житель Дмитро Щетінін у дописі розповів, що на території "разбомбленого" дитячого садка на вулиці Гагаріна біля входу в центральний парк вже протягом 20 років знаходиться "наркопритон" та звалище. Чоловік обурений, що всього за 30 метрів від розвалини  Броварська районна рада:

Невже Бровари – місто жлобів, лохів та марниналів? Невже броварчани не заслуговують на краще? Що робить для благоустрою міста мер та численна влада, якщо такий жах під вікнами міськради?

У коментарях під фото розгорнувся цілий діалог містян. Хтось каже, що на цьому місці скоро буде новий ЖК, хтось сподівається на ремонт будівлі, адже в Броварах катастрофічно не вистачає дитсадків та шкіл.

Також у коментарях люди почали сперечатися, кому ж належить ця будівля: МВД, БЗБК чи Міськвиконкому. Зокрема колишній депутат Павло Різаненко розповів наступне: 

Зараз власник – громада міста Бровари. Знаю дуже добре історію цього об’єкта, так як будучи народним депутатом добився завершення офіційного оформлення передачі цього об’єкту з державної власності (розпорядник ФДМУ) до комунальної власності. Цьому передувала багаторічна судова війна за об’єкт між БЗБК, ФДМУ та БМР. Те, як уповноважені представники громади, БМР та міський голова, розпоряджаються цією власністю – інше питання.

Окрім цього Броварська поліція зацікавилась заявою Дмитра та готується перевірити будівлю на наявність в ньому наркопритону.

Нагадаємо, що Броварська багатопрофільна клінічна лікарня обіцяє донорам крові безкоштовне обстеження на антитіла до коронавірусу та ряд небезпечних захворювань.

 


Читати "Моя Київщина" у Facebook