#

У центрі Броварів викопали снаряд Другої світової війни (ФОТО)

14.06.2018 07:58
У центрі Броварів викопали снаряд Другої світової війни (ФОТО)

Небезпечну знахідку часів Другої світової війни було виявлено під час проведення робіт по прокладанню зливової каналізації в районі гаражів, що на вул. Грушевського у Броварах

 Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Громадський ревізор".

Ковш екскаватора витягнув величенький снаряд, який спокійно лежав собі на зеленій зоні, на глибині усього 30-40 см від поверхні.

«Злякатися навіть не встиг, тим паче, що це на моєму трудовому віку вже другий випадок. Багато років тому подібний випадок, коли снаряд викопав, стався у Києві», - розповідає водій екскаватор.

Про знахідку відразу повідомили до відділу капітального будівництва, що є замовником даних робіт, та у відділ з надзвичайних ситуацій виконкому. За словами працівників-підрядників, першим на місце приїхав міський голова, потім представники відділу НС та ТБ, які і повідомили місцевим рятувальникам та поліції.

«Візуально можна сказати, що це снаряд, вірніше усього авіабомба часів ІІ Світової війни. Ми повідомили співробітникам 1 спеціального центру швидкого реагування ДСНС України. За годину група саперів має бути у нас і провести свої заходи по знешкодженню даного предмету», - інформує Андрій Лічагін, начальник відділу цивільного захисту Броварського районного відділу РУ ГУ ДСНС України у Київській області.

Наразі місце небезпечної знахідки до приїзду спеціалістів з розмінування, охороняється поліціянтами

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: