#

Голова селищної ради Чабанів до Дня Матері привітав родини з новонародженими (ФОТО)

15.05.2018 07:40
Голова селищної ради Чабанів до Дня Матері привітав родини з новонародженими (ФОТО)
Олександр Киризлієв

У Чабанах голова селищної ради разом з заступникамиі привітав родини жителів Чабанів та Новосілок, в яких народилися діти. Кожна родина та новонароджений отримали пам’ятну медаль, матеріальну допомогу та червону троянду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис голови Чабанівської селищної ради Олександра Киризлієва у Facebook.

Олександр Киризлієв привітав всіх присутніх з поповненням в сім’ях, побажав всім мирного неба та сімейного благополуччя, зазначив , що обов’язком кожного з батьків є не лише виростити дитину, але й дати їй гідну освіту, виховання, допомогти знайти свій поклик у житті, стати гідним патріотом своєї Батьківщини.

Голова проінформував присутніх про діяльність селищної ради для розвитку населених пунктів, благоустрій та роботу у вирішенні соціальних питань. За 2017 рік в Чабанах та Новосілках народилося 36 хлопчиків та 40 дівчаток, у двох родинах народилося двійнята.

Голова зазначив, що в Чабанах будується сучасна школа з басейном та спортивним комплексом, відремонтовано дитячі садочки у Чабанах та Новосілках.

Читати "Моя Київщина" у Facebook