#

У Демидові водій-іноземець покалічив пішохода та втік із місця ДТП (ВІДЕО)

13.11.2021 11:31
У Демидові водій-іноземець покалічив пішохода та втік із місця ДТП (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У четвер, 11 листопада, поліція Вишгородщини затримала водія, який втік із місця ДТП у селі Демидів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що близько 18 години 15 хвилин до Вишгородського районного управління поліції надійшло повідомлення про ДТП, під час якої водій автомобіля здійснив наїзд на людину та зник у невідомому напрямку.

У результаті аварії 50-річна жінка, яка перетинала проїжджу частину в невстановленому місці, отримала тілесні ушкодження та була доставлена до Київської обласної клінічної лікарні.

Завдяки свідкам події та системі відеоспостереження "Безпечна Київщина" правоохоронцям вдалося встановити автомобіль, а у подальшому і водія авто.

За гарячим слідом 32-річного водія, громадянина Вірменії, поліцейські розшукали за місцем проживання у селі Демидів. Водія затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що 10 листопада у селі Козаровичі Вишгородського району із браконьєрського лову було знято три сітки.


Читати "Моя Київщина" у Facebook