#

У дендропарку на Макакарівщині українські зірки зняли кліп до Великодня (ФОТО)

29.04.2021 15:25
У дендропарку на Макакарівщині українські зірки зняли кліп до Великодня (ФОТО)
Фото з місця події

Нещодавно в дендропарку на Макарівщині українські зірки виконали піснеспів до Великодня

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на "ТСН".

Український співак Олександр Пономарьов об'єднав колег і друзів, аби створити особливий кліп до Великодня.

Для проєкту Пономарьов об'єднав 10 українських зірок, які заспівають різними мовами в одній відеороботі. Ольга Цибульська, Дзідзьо, Злата Огнєвіч, Тарас Тополя, Віталій Козловський, Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко і це не повний список тих артистів, які взяли участь у записі пісні.

Українські зірки заспівали разом із настоятелем грузинського монастиря. Олександр Пономарьов об`єднав колег і друзів, аби створити особливий кліп до Великодня. Дзідзьо, Тарас Тополя, Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко та інші – усіх бачив "Сніданок". Дивіться подробиці зі знімального майданчика. 

Отець Серафім нещодавно знайшов Олександра Пономарьова в Мережі і написав йому про ідею об'єднатися. Композицію обрали непросту – це піснеспів "Христос Воскрес". З давніх часів християни усього світу виконували його однією мовою, але з різними мелодіями. Пономарьов вирішив створити єдину композицію, щоб об'єднати всіх людей.

Також нагадаємо, що в суботу, 1 травня, запустять в тестовому режимі автобусний маршрут між Києвом і туристичним об’єктом "Добропарк".

На зображенні може бути: стоїть та просто неба

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та просто неба

Читати "Моя Київщина" у Facebook