#

У дендропарку "Олександрія" провели безкоштовну екскурсію для переселенців (ФОТО)

25.05.2022 18:40
У дендропарку "Олександрія" провели безкоштовну екскурсію для переселенців (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 24 травня, для всіх охочих, у тому числі й переселенців, провели безкоштовні екскурсії у державному дендрологічному парку "Олександрія" у Білій Церкві

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "БЦ NEWS".

Екскурсію відвідали переселенці із  з Харківської, Донецької, Луганської, Чернігівської, Сумської областей та півночі Київщини, що нині мешкають у Білій Церкві. Адміністрація парку зазначає:

Звичайно, людям, які пережили такий стрес, потрібна всіляка допомога, у тому числі й така, яка допоможе відволіктися, психологічно розслабитися. А наш парк гарантує таку психологічну розрядку. На екскурсію прийшло стільки бажаючих, що екскурсовод Людмила Філіпович навіть не очікувала. Утім, із завданням справилася. Всі були вдячні.

Екскурсовод розповіла про засновницю парку Олександру Браницьку та показала основні локації, які збереглися до наших днів чи були відбудовані. Людмила Філіпович прокоментувала:

Безкоштовні екскурсії у нас завжди були. Адміністрація парку влаштовувала такі екскурсії для інвалідів, учасників бойових дій, малозабезпечених категорій громадян. Тож ми вирішили зробити таку й для переселенців. Оскільки у нашому місті є така перлина, вирішили, що люди мають її побачити. Ми не очікували такої кількості людей! Люди дуже цікавляться, ставлять різні питання. Плануємо ще робити такі екскурсії, раз людям сподобалося.

Нагадаємо, що білоцерківські патрульні врятували пораненого лебедя.

Читати "Моя Київщина" у Facebook