#

У деокупованих Бучі та Гостомелі патрульні виявили осіб із наркотиками (ФОТО)

25.04.2022 09:15
У деокупованих Бучі та Гостомелі патрульні виявили осіб із наркотиками (ФОТО)
Фото з місця подій

Протягом двох днів, 23 та 24 березня патрульні села Чайки у Бучі та Гостомелі виявили громадян, які мали при собі наркотичні засоби

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

На вулиці Яблунській у Бучі, де ще нещодавно росіяни розстрілювали мирних мешканців, поліцейські помітили та зупинили підозрілого чоловіка. Під час поверхневого огляду у спортивній сумці громадянина виявили 12 згортків речовини рослинного походження.

Другий випадок трапився на вулиці Свято-Покровській у Гостомелі. Там інспектори зупинили авто ВАЗ-21120. Під час спілкування з водієм патрульні помітили у чоловіка явні ознаки наркотичного сп‘яніння. На питання про наявність заборонених речовин чоловік показав zip-пакетик із порошкоподібною речовиною.

Чоловік відмовився від проходження огляду на стан сп‘яніння, тому, поліцейські склали на нього протокол за ч 1 ст 130 (Відмова від огляду на стан сп‘яніння) КУпАП.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Вони вилучили ймовірно наркотичні речовини та направили їх на експертизу.

Нагадаємо, що у Гостомелі ексгумували тіло селищного голови Юрія Прилипка, якого вбили росіяни.






Читати "Моя Київщина" у Telegram