#

У департаменті охорони здоров’я КОДА відбулися кадрові зміни

27.04.2020 12:22
У департаменті охорони здоров’я КОДА відбулися кадрові зміни
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно тимчасово виконуючий обов’язки голови Київської обласної державної адміністрації Василь Володін повідомив, що в КОДА було прийнято рішення про зміну керівництва департаменту охорони здоров’я

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "УНН".

Василь Володін розповів причини кадрових змін у департаменті: "Повідомляю що 24 квітня, у п’ятницю прийнято рішення про зміну керівництва обласного департаменту охорони здоров’я. Це рішення ухвалене через низку недопрацювань у поточній діяльності департаменту, у тому числі затягування із закупівлями для медичних потреб за кошти обласного бюджету, у тому числі засобів індивідуального захисту".

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Також Володін додав, що проведення закупівель та укладення договорів – це виключний обов’язок департаменту, як головного розпорядника коштів.

"А також відсутність системної роботи з профільними обласними закладами та комісіями обласної ради, зволікання з підготовкою розподілу субвенції на заклади охорони здоров’я, в тому числі для доплат медикам… Також відсутність ефективної організаційно-координаційної ролі департаменту в умовах протидії поширенню коронаірусу", - додав т.в.о. очільника КОДА.

Також нагадаємо, що 22 квітня, тимчасово виконуючий обов’язки голови Київської обласної державної адміністрації Василь Володін представив нового очільника Кагарлицької РДА Ігоря Будюка.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: