#

У Димерській громаді запрацювала поліцейська станція (ФОТО)

24.06.2022 20:00
У Димерській громаді запрацювала поліцейська станція (ФОТО)
Фото з місця подій

Сьогодні, 24 червня, у селі Катюжанка Димерської громади почала працювати поліцейська станція

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Поліція Київської області" у Facebook.

Сьогодні в Україні триває війна і безпека громадян є ключовим пріоритетом роботи Національної поліції України. Нині ж, попри війну та наслідки бойових дій, правоохоронці продовжують розвивати поліцейську діяльність, аби кожна людина почувала себе в безпеці. 

Відтепер Димерська громада стане більш безпечною та захищеною. Поліцейська станція розташована у селі Катюжанка, на вулиці Кичигіна, 5А. На службу в громаду заступив лейтенант поліції Дмитро Бондаренко, який під час бойових дій допомагав із евакуацією мирного населення громади, сприяв військовим та разом з волонтерами надавав гуманітарну допомогу. 

Андрій Нєбитов розповів:

Черговий проєкт реалізований вже на деокупованій території. Саме Димерська громада не з чуток знає, що таке війна, бо ці території були окуповані ворогом, і люди бачили окупантів в обличчя. Поліцейська станція – це ще один крок у забезпеченні захищеного простору для громадян. Завдання в нас одне – створити безпечну, квітучу, європейську Україну. 

Начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов подякував голові громади Володимиру Підкурганному за довіру і співпрацю. 

Також за зразкове виконання службових обов’язків в умовах воєнного стану, особисту відвагу під час захисту життя і безпеки громадян, наказом Голови Національної поліції України Ігоря Клименка присвоєно спеціальне звання "майор поліції" поліцейському офіцеру Іванківської громади Андрію Дорошенку.

Нагадаємо, що 8 червня у Київській області почали працювати інформаційно-аналітичні центри.



Читати "Моя Київщина" у Telegram