#

У Дівичківській громаді не хочуть чітко називати зарплати керівництва (ФОТО)

14.10.2022 19:57
У Дівичківській громаді не хочуть чітко називати зарплати керівництва (ФОТО)
Олександр Слюсар

"Моя Київщина" подала запит до Дівчиківської сільської ради, аби дізнатися про зарплати голови громади, його заступника та секретаря

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

У відповідь сільський голова не навів чіткі цифри про доходи свої та своїх підлеглих. На сайті громади є рішення про преміювання сільського голови Олександра Слюсаря на 2021 та 2022 роки. Обидва документи мають однакові умови: 50% окладу за досягнення в праці, 100% окладу щомісячно, а також матеріальна допомога в розмірі середньомісячної зарплати. Рішення можна знайти у 6 та 20 сесіях.

Що стосується його заступника та секретаря, то їм щомісячні надбавки за високі досягнення виплачують за розпорядженням голови громади. У березні заступнику не нараховували премію, але вже у серпні виплатили аж 100% від окладу. Секретар сільської ради також має щомісячні премії - мінімум 45% від окладу за період війни. Також і заступник, і секретар отримують щомісячні фіксовані надбавки у розмірі 40% від окладу.

Нагадаємо, що "Моя Київщина" подала запит до Тетіївської ОТГ та отримала відповідь щодо розміру заробітних плат міського голови, його заступників та секретаря ради.


Читати "Моя Київщина" у Telegram