#

У Добропарку незабаром відкриється нова новорічна локація (ФОТО)

02.12.2021 09:20
У Добропарку незабаром відкриється нова новорічна локація (ФОТО)
Фото з місця подій

У Добропарку, що в селі Мотижин Макарівської громади, відкриється нова святкова локація "Зима за містом"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сайт "Добропарку".

Новорічна локація у новому парку, що розташований у селі Мотижин за 50 км від Фастова, працюватиме з 4 грудня до 30 січня. На відвідувачів чекають яскраві декорації, парк ілюмінацій, резиденція нового українського чарівника Доброчара, міфічні ельфи, снігова гірка та новорічна ялинка.

На території парку встановили 50 світлових 3D-фігур висотою від 5 до 8 метрів – це сніговики, олені, пінгвіни, іграшки, новорічні казкові герої. Також упродовж двох місяців діятиме резиденція Доброчара – товариша святого Миколая, доброго українського чарівника.

Зазначимо, що площа Резиденції становить 780 м кв. Кожна її кімната оповита таємничою атмосферою справжнього Різдва. У Резиденції гостей зустрінуть помічники Доброчара – казкові ельфи Добрики, які проведуть вітальнею Чарівника. Сам Доброчар чекатиме у своєму кабінеті, щоб привітати зі святами та подарувати солодкий гостинець.

Почастуватися смачними стравами та зігріваючими напоями можна буде у ресторані "Ластівка" та піцерії "ПапараПіца". Поряд із рестораном діятимуть теплі зони.

На території парку продаватимуть сувенірну продукцію.

Вартість вхідного квитка до самого парку:

  • дорослий (від 14 років) – 200 грн;
  • дитячий (від 5 до 13 років) – 150 грн;
  • пільговий – 150 грн;
  • до 4 років – безкоштовно.

Щоб відвідати резиденцію Доброчара, потрібно додатково купити вхідний квиток:

  • дитячий, дорослий – 300 грн;
  • до 4 років включно – безкоштовно.

У вартість квитка до резиденції входить:

  • знайомство з помічниками Доброчара – ельфами Добриками;
  • знайомство з Доброчаром;
  • можливість спільної фотографії з чарівником;
  • солодкий гостинець у подарунок;
  • відвідування майстерні ялинкових прикрас.

Ельфи Добрики запросять відвідати казкові кімнати резиденції першого та другого поверху, Музей новорічних іграшок та кабінет Доброчара зі стелажами і книжковими полицями з листівками, старовинними ялинковими прикрасами, альбомами і книгами. У своєму кабінеті Доброчар залюбки поспілкується з відвідувачами, прийме їхні новорічні листівки з побажаннями, сфотографується на пам’ять та подарує солодкий гостинець.

Відвідувачі резиденції можуть приєднатися до майстер-класів із малювання ялинкових іграшок, декорування медових пряників, виготовлення новорічних листівок (оплачуються окремо).

Щоб потрапити до резиденції, треба спочатку купити вхідний квиток у парк. За катання на гірці доведеться заплатити ще 100 грн (за дитячий або дорослий квиток).

Резиденція Доброчара відкриває свої двері об 11:00 і працює до 20:00. У самому парку можна гуляти без сертифіката про вакцинацію. Відвідувачам резиденції Доброчара треба мати негативний ПЛР-тест або сертифікат про повну вакцинацію.

Нагадаємо, що президент України надав жительці Київщини Валентині Скляр-Кондрашевській почесне звання "Народної артистки України".



Читати "Моя Київщина" у Telegram