#

У Фастівському районі провели молитовний сніданок

06.10.2021 19:00
У Фастівському районі провели молитовний сніданок
Фото з місця події

Учора, 5 жовтня, в селі Скригалівка Фастівського району відбувся перший районний Молитовний сніданок із нагоди 30-ї річниці Незалежності України за участі голови Фастівської районної державної адміністрації Євгена Кабатова та його заступників Віктора Тюріна, Олександра Куделі й Наталії Сперкач

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОДА.

Євген Кабатов зазначив, що перший молитовний сніданок усіх об’єднав. Тут нема політиків, тут є українці і ті, хто дуже люблять Україну.

Я глибоко переконаний, що наша спільна молитва буде почута Всевишнім і стане оберегом для наших захисників, усіх, хто потребує підтримки та благословення. Хочу висловити вдячність усім Вам – тим, хто підтримує Божим словом, молитвою і гуманітарною допомогою нужденним. Будьмо згуртованими у справах та бережімо суспільну злагоду заради майбутнього!, – підкреслив Кабатов.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв, які ціною власного життя боронили кордони держави та мирне небо над Україною. Також спільні молитви пролунали за Україну, народ та владу, мир, духовну Україну, здоров’я, військових, їх сім’ї та перемогу, сім’ї, дітей та усіх хто підтримує цю Божу інституцію.

Національні Молитовні сніданки є символом єднання керівників органів влади та релігійних конфесій задля утвердження християнських цінностей і об’єднання силою спільної молитви.

Нагадаємо, що 5 жовтня в селі Веприк Фастівського району за підтримки міського голови Михайла Нетяжука та Фастівської міської ради відбулося урочисте відкриття спортивного залу.

Читати "Моя Київщина" у Telegram