#

У Фастові на місці гаражів з’явиться багатоквартирний будинок (ФОТО)

29.05.2021 14:00
У Фастові на місці гаражів з’явиться багатоквартирний будинок (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У Фастові, на вулиці Героїв Прикордонників, 2, планують побудувати семиповерховий багатоквартирний будинок на місці гаражів та торговельного павільйону

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Фастів City".

Зазначимо, що демонтувати тимчасові споруди доручили комунальному підприємству "Фастів-благоустрій". Таке рішення 21 травня прийняв виконавчий комітет Фастівської міської ради.

У рішенні зазначено, що власники тимчасових споруд, відповідно до приписів виконкому, мали самі провести демонтаж і добровільно звільнити земельну ділянку. Однак, вони досі цього не зробили.

Також на виконкомі вирішили видати містобудівні умови та обмеження на проєктування багатоповерхівки забудовнику Ступенку Руслану Анатолійовичу, який звернувся за відповідним дозволом до міськради.

6 квітня 2021 року його звернення розглянула комісія з вирішення питань погодження будівництва, реконструкції та перепланування й надала свої позитивні висновки.

Розпочати будівельні роботи забудовник зможе, коли буде виготовлена та погоджена проєктно-кошторисна документація та отриманий дозвіл на початок будівництва в Державній архітектурно-будівельній інспекції.

Нагадаємо, що 1 червня у Фастові, у міському парку імені Юрія Гагаріна, відбудеться Holi Festival, присвячений Дню захисту дітей.


Читати "Моя Київщина" у Facebook