#

У Фастові назріває черговий будівельний скандал (ФОТО)

14.09.2022 09:40
У Фастові назріває черговий будівельний скандал (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Перегороджений тротуар та невдоволення містян – так стартує будівництво нового багатоквартирного 7-поверхового будинку у Фастові

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Фастів City".

Зазначимо, що зводять новий будинок на вулиці Героїв Прикордонників, між школою №9 та гуртожитком. Як написано на сайті міськради, містобудівні умови та обмеження були отримані в червні минулого року. Ділянка розміром 0,2 га (це 2000 кв. м) призначена для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Дозвіл на будівництво в тому місці забудовнику надала державна інспекція архітектури та містобудування України.

Робота із запуску житлового будівництва велася з 2019 року. Активним діям передувала «паперова робота» - отримання вищезазначених дозволів та погоджень. Нещодавно ж почалася активна фаза зведення будинку. І це викликало обурення фастівчан, оскільки частина тротуару перегороджена так, що там майже неможливо пройти з дитячим візочком.

Варто зазначити, що пішохідний перехід тимчасово перенесли ближче до входу до дитячого садочка, про що свідчить жовта розмітка. Тому на тій ділянці дороги слід бути обережними як водіям, так і пішоходам.

Довідка. Відповідно до рішення виконкому, будівництво здійснює Ступенко Руслан Анатолійович. Він отримував погодження на отримання містобудівних умов та обмежень. За ним, з відкритих джерел, зареєстровано три ТОВ, котрі займаються будівництвом. Ступенко Руслан, знову ж таки, за інформацією з відкритих джерел, є забудовником "Петрівського кварталу" у Петропавлівській Борщагівці.

Нагадаємо, що Фастівський міськрайонний суд Київської області формує список присяжних та запрошує усіх охочих.



Читати "Моя Київщина" у Telegram