#

У Фастові обрали новий склад Громадської ради

03.10.2021 18:35
У Фастові обрали новий склад Громадської ради
Фото з місця події

Нещодавно в місті Фастів обрали новий склад Громадської ради, до неї увійшли 35 представників громадських, релігійних організацій, представники мікрорайонів, громадських формувань

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Фастівська Міська Рада" у Facebook.

Головою Громадської ради стала Маріанна Анощенко, секретарем – Світлана Бондаренко.

Також обрали уповноваженою особою міського голови Людмилу Скурську, уповноваженою особою виконавчого комітету Фастівської міської ради – Лесю Тхоржевську.

До складу Громадської ради увійшли 35 представників громадських, релігійних організацій, представники мікрорайонів, громадських формувань тощо. Повний список можна подивитися за покликанням: http://fastiv-rada.gov.ua/novyj-sklad-hromadskoi-rady.../.

Під час установчих зборів, відповідно до регламенту, Ольга Новицька відзвітувала про результати діяльності громадської ради, що діяла протягом 2019-2021 років, також сформували лічильну комісію для підрахунку голосів, претенденти на членство коротко презентували себе.

Із вітальним словом до представників нового складу Громадської ради та з словами вдячності до представників попереднього скликання звернувся міський голова Михайло Нетяжук.

Нагадаємо, що 29 вересня, у спорткомплексі "Машинобудівник", що у Фастові, за сприяння управління освіти виконавчого комітету та відділу з питань фізичної культури та спорту Фастівської міської ради були проведені змагання з легкої атлетики серед учнів ЗЗСО Фастівської територіальної громади.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: