#

У Фастові оперативники ліквідували групу наркоторговців (ВІДЕО)

19.01.2022 09:04
У Фастові оперативники ліквідували групу наркоторговців (ВІДЕО)
Фото з місця подій

Під час перевірки звернень громадян щодо можливого збуту наркотиків правоохоронці з’ясували, що в одній із квартир багатоповерхівки у Фастові дійсно займаються протиправною діяльністю

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Оперативники управління карного розшуку провели обшук у зазначеній оселі та вилучили 500 г сушеного канабісу, 5 пакунків метадону, використані шприци та інші докази, які підтверджують, що за вказаною адресою наркозалежні особи мали змогу не лише отримати заборонені речовини, а й вжити їх. Крім того, правоохоронці вилучили 43 мобільних телефони, банківські картки та зброю.

Поліцейські встановили, що до злочинної діяльності причетні мешканці Фастівщини 31, 37, 43 та 19 років, які офіційно не працюють.  Відомо, що один із драгдилерів – вихідець з Німеччини. Двоє із наркозбувачів і раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних та майнових злочинів, утім на шлях виправлення не стали і з часом повернулися до злочинної діяльності.

Щодо факту незаконного виробництва, виготовлення, придбання та зберігання наркотичних засобів, поліція вже відкрила кримінальне провадження за ст. 309 Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці перевіряють причетність чоловіків до вчинення інших злочинів на території Київської області.

Нагадаємо, що ювенальні поліцейські Фастівського районного управління поліції провели нічний рейд по розважальних закладах Фастова, щоб виявити факти продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів.


Читати "Моя Київщина" у Telegram