#

У Фастові педагоги вчилися підвищувати стресостійкість

06.09.2021 13:45
У Фастові педагоги вчилися підвищувати стресостійкість
Фото з місця події

У четвер, 2 вересня, у Фастові відбулося засідання фокус-групи, де педагогів закладів освіти вчили підвищувати  стресостійкість та відновлювати психологічні ресурси

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Фастівської міської ради.

Практичні психологи Тетяна Загайнова, Світлана Бутмарчук, Алла Свірська, Іванна Добровольська, Ганна Ярмолюк та соціальні педагоги Надія Кращенко, Світлана Реут продемонстрували колегам техніки і вправи для підвищення стресостійкості, відновлення психологічного ресурсу. Олена Лисенко, практичний психолог КЗ ФМР "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" у своєму виступі розповіла про організацію  роботи фахівця психологічної служби з педагогічним колективом освітнього закладу.

На засіданні говорили про високі енергетичні витрати педагогічних працівників, про те, що підтримка професійного іміджу має високу психологічну ціну для сучасного педагога. Співпраця з психологом, соціальним педагогом допоможе педагогу досягти сталого успіху у професійній діяльності, віднайти ресурс, розширити професійну самосвідомість.

Нагадаємо, що Фастівський ліцей-інтернат посів шосте місце у рейтингу загальноосвітніх шкіл Київської області за підсумками ЗНО 2021 року.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: