#

У Фастові пройшла презентація книги письменника Андрія Мороза (ФОТО)

26.03.2024 08:57
У Фастові пройшла презентація книги письменника Андрія Мороза (ФОТО)
Фото з місця події

22 березня у Фастівському державному краєзнавчому музеї відбулася презентація збірки оповідань письменника, краєзнавця Андрія Мороза "Подорожі нотатки роздуми"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Фастівської міськради. 

Андрій Мороз-український краєзнавець, громадський діяч. Упродовж багатьох років досліджує історію, ініціює увічнення та вшанування пам'яті видатних осіб, визначних історичних подій на території Фастівського району. Презентоване видання є продовженням трилогії "Дорога до себе" та присвячене найдорожчій людині автора - сину, захиснику, який став до лав Небесного війська - Юрію Морозу. У книзі тісно переплетені історичні та літературні мотиви. 

Привітати Андрія Мороза зібралися друзі, колеги та поціновувачі його творчості. Також усі присутні мали змогу ознайомитися з виставкою, присвяченою життю загиблого воїна Юрія Мороза. На згадку про зустріч кожен присутній отримав екземпляр видання з особистим підписом автора.

Нагадаємо, що голова Фастівської районної державної адміністрації Владислав Литвин разом з Кожанським селищним головою та представниками ТОВ "ФАЗОР" передали 10 FPV-дронів для ЗСУ.



Читати "Моя Київщина" у Facebook