#

У Фастові проведуть в останню путь захисника України

15.09.2022 11:42
У Фастові проведуть в останню путь захисника України
Загиблий Андрій Калашніков

Сьогодні, 15 вересня, у Фастові проведуть в останню путь земляка Андрія Калашнікова, який із першого дня війни став до лав Територіальної оборони міста

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Фастів City".

За кілька днів до смерті Андрія Калашнікова нагородили подякою "за сумлінне виконання військового обов’язку по захисту територіальної цілісності держави, вірність військовій присязі в ході відсічі російської агресії на території Донецької області".

Зазначимо, що Андрію було лише 42 роки. Батьки, друзі та знайомі запам’ятали його як людину, на яку завжди можна покластися. Він був дуже позитивним, постійно жартував, навіть коли на душі гірко:

Тобі назавжди залишиться 42. Мужній і рішучий, чесний і справжній. Пробач, що так і не написала і не сказала особисто, як сильно ми пишаємось тобою і дякуємо. От просто всі, хто мав честь будь-коли зустрічати чи знати. Дякуємо за захист рідної землі. Щирі співчуття мамі, сестрі, коханій і всім рідним, друзям та побратимам. Світлої дороги у Вічність.

Урочисте прощання із захисником Андрієм Калашніковим відбудеться у Фастові 15 вересня о 12:00 на площі.

Нагадаємо, що у Ржищеві провели в останню путь воїна-захисника Євгенія Карпенка, який загинув 13 серпня в районі Бахмута, що на Донеччині.

Читати "Моя Київщина" у Facebook