#

У Фастові провели тренінги для ветеранів АТО/ООС

21.12.2021 12:40
У Фастові провели тренінги для ветеранів АТО/ООС
Фото з місця події

Нещодавно у Фастівському міському центрі зайнятості відбулися тренінги для ветеранів/-ок АТО/ООС у рамах проєкту "Воїну – гідна праця: розширення можливостей працевлаштування для ветеранів/-ок АТО/ООС"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Фастівська міська рада" у Facebook.

Участь у тренінгах взяли шестеро ветеранів, що перебувають на обліку у Фастівській міськрайонній філії. Такий проєкт має на меті розширення можливостей працевлаштування для ветеранів із Київської, Львівської, Житомирської, Запорізької, Кіровоградської та Полтавської областей через підвищення якості послуг Держслужби зайнятості та обізнаності ветеранів щодо інтеграції військового досвіду у цивільну кар'єру.

Під час тренінгів учасники дізналися про переваги та недоліки військового досвіду та як це може впливати при працевлаштуванні, отримали поради щодо написання резюме, проаналізували свої професійні навички тощо.

Усі учасники безкоштовно отримали посібник із покроковою інструкцією із адаптації військових навичок до мирної професії.

Проводили захід Оксана Філоненко - виконавча директорка ГО "Центр зайнятості Вільних людей", засновниця та координаторка проєкту "Воїну – гідна праця", розробниця програм соціальної адаптації через навчання, працевлаштування та розвиток підприємництва для людей, які пережили травматичні події, засновниця всеукраїнської інформаційної кампанії "Захоплені життям. Історії успіху ветеранів АТО".

Тренінги відбулися за підтримки Програми реінтеграції ветеранів, яку реалізує IREX та ГО "Центр зайнятості Вільних людей".

Нагадаємо, що за сприяння депутатів Святий Миколай привітав зі святом дітей соціального центру у Фастові.

Читати "Моя Київщина" у Facebook