#

У Фастові реалізується проєкт "Наша здорова громада"

13.02.2024 15:50
У Фастові реалізується проєкт "Наша здорова громада"
Фото з місця події

У Фастові в межах проєкту "Наша здорова громада" відбулася зустріч з мешканцями громади, на якій обговорювалися актуальні питання у сфері охорони здоров’я

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Фастівської міської ради.

Працювали з групою тренери Олена Решетняк та Михайло Довгопол – представники Харківської експертної групи з підтримки медичної реформи, які свого часу були долучені до розробки "Маніфесту здорового суспільства".

Це вже друга зустріч з представниками  різних груп в рамках проєкту. Перша відбулася в жіночому просторі Woman Space. Надалі із представників спільнот буде сформована робоча група задля реалізації ряду проектів у сфері громадського здоров’я.

Захід відбувся у співпраці з Фастівською міською радою в рамках проекту "Наша нова громада", що реалізується Харківською експертною групою з підтримки медичної реформи у партнерстві з громадською організацією Агенція змін "Перспектива" та фундацією "Здорові рішення для відкритого суспільства" з підтримки міжнародного фонду "Відродження".

Нагадаємо, що у Фастівській міській територіальній громаді працює мобільна бригада соціально-психологічної допомоги, до якої можна звернутися, якщо ви або ваші близькі постраждали від домашнього насильства.

Читати "Моя Київщина" у Telegram