#

У Фастові розпочався конкурс журналістських робіт

15.05.2020 13:54
У Фастові розпочався конкурс журналістських робіт
Фото з мережі Інтернет

Конкурс журналістських робіт "Творці сьогодення" був запроваджений Фастівською міськрадою минулого року, проте цього року конкурс відбудеться знову, але його тематику конкретизовано

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Фастівської міської ради.

Конкурсантам пропонується розповісти про особистості воїнів – земляків, волонтерів, тих, хто своїми вчинками пише сьогодення нашої держави та рідного міста. Учасниками можуть бути фастівчани: учні 8-11 класів фастівських шкіл, а також учні та студенти професійно-технічних та вищих навчальних закладів.

Останній день подання творчих доробків на конкурс – 31 травня. Відзначення переможців відбудеться 5 червня, напередодні Дня журналіста.

Усі матеріали на конкурс подаються виключно в електронному вигляді. Для участі у конкурсі необхідно подати на електронну адресу [email protected] заявку, до якої необхідно додати текст роботи у форматі .doc.

Не допускаються до участі у конкурсі роботи, які повністю або частково розміщені на інтернет-ресурсах та у друкованих засобах масової інформації.

Також нагадаємо, що учні єврейської школи в Білій Церкві вибороли призове місце в міжнародному конкурсі відеокліпів від проекту "Хевці-Ваг".

Читати "Моя Київщина" у Telegram