#

У Фастові правоохоронці спіймали трьох людей з наркотиками

28.05.2020 12:30
У Фастові правоохоронці спіймали трьох людей з наркотиками
Фото з мережі Інтернет

У місті Фастів протягом двох днів працівники поліції затримали одну дівчину та двох чоловіків, як мали при собі небезпечні речовини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Фастівське відділення поліції" у Faсebook.

Так, у Фастові працівники групи реагування патрульної поліції зупинили підозрілу жінку. Під час проведення поверхневої перевірки у 22-річної місцевої жительки поліцейські виявили таблетки "метадону". Також, аналогічні таблетки було виявлено в 36 та 34-річних чоловіків, жителів Фастівщини.

Наркотичний засіб вилучено та направлено на експертизу.

Наразі слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає стягнення штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, що у місті Фастів небайдужий чоловік  проходив поруч  та побачив, що мотузка гойдалки опинилися навколо шиї хлопця.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram