#

У Фастові запрацювали дитячі садочки (ФОТО)

09.06.2020 11:45
У Фастові запрацювали дитячі садочки (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 9 червня, після тривалого карантину всі дошкільні навчальні заклади Фастова відновили свою роботу та вже готові до прийому дітей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Олени Давиденко у Facebook.

Зауважимо, що всі садочки забезпечені безконтактними термометрами, засобами індивідуального захисту (маски, рукавички) для працівників, дезінфікуючими засоби, які дозволено використовувати в дитячих установах, паперовими рушниками.

Окрім цього, у приміщеннях садочків проведено вологе прибирання та дезінфекцію, прибрано м’які іграшки та килими. Усі працівники пройшли підготовку до роботи в нових карантинних умовах. Слід сказати, що перед входом до садочків буде проводитися термометрія дітей, а батьків до приміщення взагалі не пускатимуть.

Шановні батьки! Просимо з розумінням ставитись до нових правил, підтримувати та допомагати працівникам дитячих садочків, адже ми разом дбаємо про найдорожче – Ваших дітей!, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що короткометражка "Сузір’я Єдинорога", яку відзняла 14-річна Влада Березанська разом із командою, отримала Гран-прі на всеукраїнському конкурсі "Чілдрен Кінофест".





Читати "Моя Київщина" у Facebook