#

Фастівський молодіжний центр запрошує стати "таємним Сантою"

18.12.2023 16:20
Фастівський молодіжний центр запрошує стати "таємним Сантою"
оголошення

Молодіжний центр Фастова грає в гру Secret Santa вже чотири роки поспіль і цьогоріч також традиційно відкриває реєстрацію для всіх, хто готовий стати учасником новорічного дива та подарувати іншим радість

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Фастівської міськради. 

Гра Secret Santa популярна у багатьох країнах світу. Це церемонія обміну подарунками в період новорічних свят. Гру можна проводити в сім'ї , на роботі , по всій країні або навіть по світу. Молодіжний центр Фастова запрошує до реєстрації у грі.

Реєстрація триває за посиланням до 12.00 години 20.12.2023.

Зареєструвавшись, 21.12.2023 ви отримаєте анкету людини, якій будете дарувати подарунок, де будуть описані її вподобання, стать, хобі та різні факти, які допоможуть вам обрати подарунок. До 29.12.2023 кожен учасник гри має принести свій подарунок до Молодіжного центру, а з 29.12.2023 можете забирати свій подаруночок.

Якщо потенційний учасник проживає не у Фастові, але дуже хоче прийняти участь, то це не перешкода - його подарунок Санта відправить поштою. Минулого року з Фастовом грали учасники з Василькова, Дніпра, Запоріжжя, та ще декількох міст України.

Нагадаємо, що у Фастові вперше відбувся благодійний фестиваль патріотичної пісні "З вірою у Перемогу".

Читати "Моя Київщина" у Facebook