#

У Гатненській ОТГ облаштовують церкви та кладовища перед святами (ФОТО)

15.04.2021 16:25
У Гатненській ОТГ облаштовують церкви та кладовища перед святами (ФОТО)
Фото з місця події

Напередодні Великодніх свят та поминальних днів у селах Юрівка та Віта-Поштова Гатненської громади облаштовують кладовища та церкви

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Олександра Паламарчука у Facebook.

Напередодні Великодніх свят та поминальних днів території Юрівської церкви та місцевих кладовищ сіл Юрівка та Віта-Поштова проводять ряд робіт.

Зокрема, у селі Юрівка в храмі Святого Дмитрія Солунського відбувається покладання тротуарної плитки, заплановано фарбування паркану, ремонт та очищення церковної криниці, прибирання прилеглої території.

Також на місцевому кладовищі відбувається ремонт паркану та воріт, заплановано фарбування, прибирання території, облаштування тротуарної плитки, у майбутньому буде реставровано пам’ятник Другої світової війни "Невідомому солдату".

У храмі на честь Різдва Пресвятої Богородиці в селі Віта-Поштова заплановано прибирання території. На кладовищі села облаштують тротуарною плиткою центральний під’їзд та вхід на кладовище, відремонтують криницю, встановлять товпи та підключать зовнішнє освітлення вулиці Кооперативної, пофарбують паркан та приберуть територію!

Нагадаємо, що 15 квітня біля селища Кожанка Фастівського району пройде акція "Створюємо ліси разом".


Читати "Моя Київщина" у Facebook