#

У Гатненській ОТГ затримали крадія автівки у Василькові (ФОТО)

17.05.2021 08:50
У Гатненській ОТГ затримали крадія автівки у Василькові (ФОТО)
Фото з місця події

У селі Віта-Поштова затримали чоловіка, який проник на територію автопарку у Василькові та заволодів автомобілем

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Національної поліції Київської області.

До Обухівського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що близько опівночі у місті Васильків невідома особа проникла на територію автопарку та заволоділа автомобілем "ВАЗ".

Завдяки злагодженій та оперативній роботі, працівники поліції за лічені години встановили місцезнаходження викраденого автомобіля та особу викрадача. Ним виявився раніше судимий 41-річний уродженець села Здорівка Васильківського району.

Зловмисника затримали в селі Віта Поштова Фастівського району в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, що в селі Віта-Поштова Гатненської громади у новому дитсадочку "Казка" будівельні роботи проходять за графіком.


Читати "Моя Київщина" у Telegram