#

У Гатному правоохоронці затримали зухвалого крадія-гастролера

23.09.2020 13:05
У Гатному правоохоронці затримали зухвалого крадія-гастролера
Фото з місця події

Учора, 22 вересня, у селі Гатне Києво-Святошинського району правоохоронці затримали 57-річного автомобільного грабіжника

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Національної поліції України.

Зазначимо, що до поліції звернувся 50-річний киянин та повідомив, що на паркові, біля торгівельного центру, невідомий чоловік відкрито викрав сумку з автомобіля.

На місце події оперативно прибули група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Як з’ясувалося, допоки власник відволікся, грабіжник проник до авто та викрав сумку з особистими речами та коштами.

Поліцейські Чабанівського відділення поліції затримали зловмисника на місці злочину, ним виявився 57-річний житель Черкащини. Правоохоронці вилучили в нього речові докази – сумку, мобільний телефон, гроші та документи.

Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Поліцейські перевіряють його на причетність до вчинення аналогічних кримінальних правопорушень на території області.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення підозри. Запобіжний захід для затриманого обере суд. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на  строк від чотирьох до восьми років.

Нагадаємо, що за даними патрульною поліції столичної області на дорогах Київщини протягом вихідних зафіксували 99 дорожньо-транспортних пригод.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: