#

У Гатному школа на облаштування укриття готова витратити понад 11 млн грн

03.10.2022 17:00
У Гатному школа на облаштування укриття готова витратити понад 11 млн грн
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що Гатненська загальноосвітня школа І-ІІІ шукає підрядника, який до кінця року має провести ремонт у підвалі та облаштувати укриття

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Київвлада", це стало відомо з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro. 

Із оголошення відомо, що 26 вересня Гатненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів оголосила тендер на ремонт підвальних приміщень із метою облаштування найпростішого укриття в зазначеній школі, за адресою: вул. Космонавтів, 1 в с. Гатне, Фастівського району, Київської області.

Очікувана вартість робіт має скласти  майже 11,2 млн грн, а роботи повинні завершитись до 31 грудня 2022 року.

Згідно з тендерною документацією, майбутній підрядник повинен розібрати кам'яні кладки стін, цегляні перегородки, зняти дверні полотна та демонтувати дверні коробки. Після цього, мають бути виконані наступні роботи:

  • заповнення вертикальних швів стінових панелей цементним розчином;
  • влаштування вертикальної гідроізоляції фундаментів;
  • грунтування бетонних і обштукатурених поверхонь;
  • шкутартурення стін. 

Також планується ремонт підлоги в підвальному приміщенні, а саме: улаштування цементних стяжок, улаштування тепло- і звукоізоляції та улаштування плінтусів. 

Крім того, планують провести ремонт входів у підвальне приміщення, встановити опалювальні конвектори, прокласти повітровідводи, встановити вогнезатримувальних клапанів, прокласти труби водопостачання та встановити унітази, а також встановити світильники, та сигнальні ліхтарі (з написом "вхід", "вихід", "в'їзд", "під'їзд" і т.п). 

Нагадаємо, що "Моя Київщина" подала запит до Гатненської ОТГ та дізналася, яку заробітну плату отримує сільський голова, його заступники, а також секретар ради.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: