#

У Гірській громаді відкрили сучасний ЦНАП (ФОТО)

12.01.2022 20:20
У Гірській громаді відкрили сучасний ЦНАП (ФОТО)
Фото з місця події

Нещодавно у Гірській об’єднаній територіальній громаді запрацював новий Центр надання адміністративних послуг

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "ВІСТІ".

Сільський голова Роман Дмитрів переконаний, що приміщення для ЦНАПу повинне бути комфортним для відвідувачів та його працівників, а послуги повинні надаватись якісно та вчасно. Із цією метою приміщення ЦНАПу розташували на першому поверсі сільської ради. Увесь перший поверх було повністю переплановано, враховані також були потреби маломобільних груп населення.

Для комфорту відвідувачів у холі розміщено систему електронної черги та платіжний термінал, у якому заявники можуть оплатити адміністративний збір та державне мито для отримання платних послуг.

У повідомленні зазначають, що наразі у ЦНАПі продовжується робота щодо збільшення кількості адміністративних послуг, зокрема ведуться активні переговори про отримання доступу до послуг Держгеокадастру, а також про надання у приміщенні Гірської сільради послуг Пенсійного фонду та консультування Державного центру зайнятості.

Нагадаємо, що у 2021 році у селах громади Гірська сільська рада спільно із компанією "Екологічні Інвестиції" двічі проводила збір небезпечних побутових відходів.



Читати "Моя Київщина" у Telegram