#

У Глевасі псевдопрацівник банку обікрав старенького

07.04.2021 16:00
У Глевасі псевдопрацівник банку обікрав старенького
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно до працівників поліції звернувся 65-річний чоловік, який сказав, що його обікрали 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Фастівське районне управління поліції" у Faсebook.

Пенсіонер розповів, що до нього зателефонував чоловік, який сказав, що він працівник служби безпеки одного із банків. Далі псевдопрацівник попросив надати код для перевірки персональних даних по банківських картках. Після цього в старенького з рахунку зникло 22 тис грн.

Наразі поліцейські проводять заходи для встановлення осіб, причетних до шахрайств. Також правоохоронці закликають не повідомляти  нікому всю інформацію зі своїх банківських карток, в першу чергу – термін дії картки та захисний код на її зворотному боці.

Далі зазначається. що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

На даний час триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що у 2020 році Глевахівська селищна рада стала правонаступницею Крушинської сільської ради та отримала як право на доходи, так і борги громади.

Читати "Моя Київщина" у Facebook