#

У Гостомелі група людей виламала двері, щоб потрапити на засідання селищної ради

10.04.2021 12:30
У Гостомелі група людей виламала двері, щоб потрапити на засідання селищної ради
Фото з місця події

У четвер, 8 квітня, у селищі Гостомель Бучанського району близько 30 осіб намагалися потрапити на закрите засідання селищної ради

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Бучанське районне управління поліції ГУНП в Київській області" у Facebook.

8 квітня до поліції надійшло повідомлення про те, що у селищі Гостомель невідомі особи виламали двері до приміщення культурно-оздоровчого комплексу та намагаються потрапити на сесійне засідання селищної ради.

Встановлено, що група орієнтовно з 30 осіб прагнула потрапити на закрите засідання, а тому почала шарпати двері, відривати дверні ручки, вибивати скло.

За фактом порушення правопорядку, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

У коментарях під дописом поліції, однак, розгорілася суперечка. Місцеві мешканці стверджують, що люди, які хотіли проникнути на засідання є членами ініціативної групи Громадської спілки АТО Гостомеля. Коментатори під дописом заявляють, що в чоловіків забрали землю, яку спочатку їм виділили, як військовим.

Нагадаємо, що в селищі Гостомель провели нараду, де обговорили технічні моменти формування ідей розвитку територіальної громади.

Читати "Моя Київщина" у Facebook