#

У Гостомелі презентували екологічну програму

15.09.2021 15:20
У Гостомелі презентували екологічну програму
Фото з місця події

Учора, 14 вересня, у Гостомелі пройшла презентація програми "Про охорону навколишнього природного середовища, екологічну оцінку та менеджмент території населених пунктів об’єднаної територіальної громади"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Гостомельська селищна рада" у Facebook, на заході були присутні депутати, представники громадськості та ЗМІ.

Презентувала програму Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління спільно с відділом екології та енергоефективності Гостомельської селищної ради.

Програма узагальнює інформацію щодо стану охорони навколишнього середовища на території громади, надає екологічну оцінку існуючим проблемам та визначає основні напрямки дій на найближчі 5 років.

Найближчим часом планується винесення даної програми на розгляд профільної комісії ради та подальше їі затвердження на сесії.

Гостомельська територіальна громада має унікальну можливість стати однією з перших громад на Київщині, що буде спрямовувати свій стратегічний розвиток на охорону природи.

Також зауважується, що саме така програма створена вперше за 30 років незалежності України.

Нагадаємо, що у селі Горенка Бучанського району сталася пожежа на СТО, попередньо відомо про одного постраждалого.

Читати "Моя Київщина" у Telegram